Компания Орифлейм и APL на едно място!

APL

Follow Us

Търсене в този блог

27.09.2020 г.

Дражето HPR - > Здраве за Вашия черен дроб


Акумулиращи дражета HPR - латински HEPAR ("черния дроб").
- > Здраве за Вашия черен дроб
 
Уникална комбинация от естествени съставки, които подпомагат запазването на дълголетието на черния дроб.
 
ВЪЛШЕБНА КОМБИНАЦИЯ, КОЯТО НИ ПОМАГА ЗА:
 
7 Предимства на ALT:
1⃣   помага за защита на клетките на черния дроб от разрушение;
2⃣   способства за извеждането на токсините;
3⃣   помага на жлъчния поток;
4⃣   бърза и ефективна помощ за черния дроб;
5⃣   преборва се с въздействието на токсичните вещества, попадащи в черния дроб;
6⃣   предотвратява възпалителни процеси;
7⃣   оказва помощ в укрепването на черния дроб и нормализира обмяната на веществата в него.
 
Препоръчват се при:
- Нарушена функция на черния дроб,
- Чернодробни болести (хепатит, хепатоза, цироза, хемангиом),
- Заболяване на жлъчния мехур (холецистит),
- Заболявания на панкреаса,
- Злоупотреба с мазни и тежки храни,
- Нарушена обмяна на веществата,
- Храносмилателни проблеми.
 
Всяко драже съдържа сбора от полезните вещества на всяко едно от растенията и плодовете по долу:
 
Праскова
Прасковите, родом от Китай, са споменати в китайските писания още 10 век преди пр.н.е. Според последните проучвания плодове като праскови, сливи и нектарините са показали защитни качества срещу диабет, сърдечно-съдови заболявания и намаляване на холестерола.
Екстрактът от праскова съдържа голямо количество калий, магнезий, желязо, мед, цинк и органични киселини като лимонена киселина, ябълкова и др. Съдържа рекордни количества витамини K, E, PP, B, каротин и аскорбинова киселина. Консумирането на праскови стимулира метаболизма и подобрява храносмилането, подпомага укрепването на мускулите, сърцето и съдовете, нормализира нервната система, увеличава съпротивителните сили на организма, премахва токсините.
Прасковите имат уникална комбинация от антоцианини, хлорогенни киселини, кверцетини и катехини, които помагат в борбата със затлъстяването и свързаните със затлъстяването заболявания. Прасковите съдържат витамини А, С, Е, К, фибри, калций, желязо, магнезий, фосфор и калий. Като силен антиоксидант праскови помагат за предотвратяване на рак, насърчават здравата кожа, сърце и очи.
 
Артишок
Фармакологичните проучвания на екстракт от лист на артишок и неговите ползи за здравето установяват, че артишокът и екстрактът от листа на артишок са демонстрирани, холеретичен, хепатопротективен ефект на засилване на жлъчката и намаляване на липидите.
Артишокът подпомага секрецията и оттичането на жлъчния сок, подобрява чернодробната функция. Инулин, аскорбинова киселина, каротин, витамини B1 и B2 активно съдействат за нормализирането на обмяната на веществата, влияят на липидния метаболизъм, особено при консумацията на мазна и тежка храна, поддържат биохимичните процеси в чернодробните клетки, подобряват холестероловата обмяна.
Артишокът може да помогне при рак, чернодробни заболявания, предотвратяване на дефекти при раждане, сърдечни заболявания, нормализиране на кръвното налягане, здрави движения на червата, метаболизъм, здрава мозъчна функция и махмурлук. Според артишокът на USDA съдържа много важни витамини и минерали като тиамин, рибофлавин, ниацин, В-6, фолат, В-12, А, желязо, магнезий, фосфор, калий, натрий, цинк. Той е с ниско съдържание на наситени мазнини и богат на фибри и протеини.
 
Стафида
Стафидите са сушено грозде.
Няколко проучвания показват положителни ползи за стафидите за здравето. Те имат уникално съединение от хинични, галови, хлорогенни и кафеени киселини, катехин и епикатехин.
Проучванията показват, че стафидите могат да помогнат за облекчаване на запека, да насърчат наддаването на тегло, да предотвратят рака, да намалят хипертонията, да контролират диабета, да лекуват анемия, да излекуват треска, да предотвратят ацидоза, да лекуват сексуалната дисфункция, да насърчават здравето на костите и здравите зъби.
 
Авокадо
Авокадото за първи път се култивира в Мексико още през 500 г. пр.н.е.
Според 8 предварителни сърдечно-съдови клинични проучвания авокадото помага за поддържането на сърдечно-съдовата система, намаляват холестерола или поддържат здравословни нива на холестерола и подобряват кръвните липиди при пациенти с диабет. Също така авокадото може да помогне при управлението на теглото и дълголетието. Според USDA авокадото е богато на витамини като витамини С, А, Тиамин, Рибофлавин, Ниацин, Витамин В-6, фолати, минерали и мастни киселини. Също така авокадото съдържа витамин Е, витамин К1, пантотенова киселина, холин, лутеин / зеаксантин. Проучвателните проучвания предполагат, че авокадото може да подпомогне управлението на теглото и здравословното стареене.
Авокадото предпазва черния дроб от негативното влияние на токсините. Съдържа голямо количество витамини _ и _, калий и целулоза. Специалистите отбелязват и голямо количество фолиева киселина. Известно е, че това вещество предпазва бебетата от вродени аномалии.
 
Глухарче
Глухарчето расте в Азия, Европа и Северна Америка. В традиционната китайска медицина се използва за лечение на стомашни разстройства и възпаления на гърдата. Глухарчето се използва широко като натурално лекарство от коренните американци и европейските билкари.
Последните проучвания върху животни предполагат, че глухарчетата могат да помогнат за стимулиране на апетита, подобряване на храносмилането, нормализиране на нивата на кръвната захар, понижаване на холестерола и намаляване на възпалението. Този плевел е пълен с витамини като A, група B, C и D и минерали като цинк, калий и желязо.
 
Куркумин (куркума)
Куркуминът е активен компонент на куркумата, който се използва от векове като подправка и натурално средство. Използван е в Аюрведика и Китайската медицина като противовъзпалително средство и лечение на храносмилателни, чернодробни и кожни проблеми, включително рани.
Последните проучвания предполагат, че куркуминът може да помогне при лошо храносмилане или диспепсия, улцерозен колит и увеит. Поради силните антиоксидантни свойства, куркуминът може да помогне за намаляване на остеоартрит и предотвратяване на рак.
 
Бял трън
Съставът на белият трън включва почти 200 различни полезни компонента: цинк, селен, мед, полиненаситени мастни киселини, витамини, кверцитин и др. Лечебните свойства на растението активно се използват за нормализирането на холестероловата обмяна, при хепатити и други заболявания и изменения в черния дроб.
 
👉 Ползи
HPR предлага изпитани природни свойства, които подпомагат естествените за организма:
🔘 процеси на детокс и изчистване*
🔘 защита срещу фактори на околната среда*
🔘 пречистване и освобождаване от токсини*
 
100% природни, несинтетични съставки
• 30 дражета – 2 блистера по 15 дражета в опаковка 
• Сертифициран от ISO
• Сертификат Кошер
• Сертификат Халал
 
 Cбор
Артишок cynara scolymus, глухарче taraxacum off., бял трън silybum marianum, куркума curcuma longa, праскова, стафида, авокадо.
 
 Състав
Глюкозо-фруктозен сироп, захар от захарно цвекло, регулатор на киселинността лимонена киселина, ароматизант «Праскова», оцветител – натурален хранителен екстракт от паприка.
 
 Хранителна стойност:
Дневна доза: 1 драже
Дражета в опаковка: 30
Количество в едно драже: %DV %VD
Калории 6
Въглехидрати 2г 1%*
Общо захари 1г †
Включва 1г добавени захари 2%*
*Дневните стойности се базират на 2000 калории на ден.
†Дневната стойност не е установена
 
👉 Препоръчителен прием:
Оптималният резултат се постига при приемане на HPR преди сън. /защото черният дроб работи активно между 1 и 3 ч. през нощта/ Дражетата се държат под езика, докато се разтворят напълно. По този начин се повишава ефективността на усвояване на дражето, тъй като активните компоненти започват да работят още в устната кухина. Чрез лигавицата те бързо навлизат в кръвния поток и се разпространяват по целия организъм, което води до незабавен ефект.
 
🍀 Ако искате да научите повече за тези кристални дражета и за останалата гама на APL GO се свържете с мен на ЛС, както и да научите повече за възможностите на Компанията APL
 
Открийте силата на кристалните дражета и иновативната технология ACUMULLIT SA - акумулация на силата на природата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар