Компания Орифлейм и APL на едно място!

APL

Follow Us

Търсене в този блог

26.09.2020 г.

Дражето ICE - > Бърза помощ за Вашия стомах


Акумулиращи дражета ICE - Лед.
- > Бърза помощ за Вашия стомах
 
Смесена рецепта на ботаници, предназначена да поддържа здрав стомах.
 
7 Предимства на ICE:
1⃣   подобрява съпротивляемостта на стомашно-чревния тракт към язвена болест;
2⃣   помага за справянето с тежестта в стомаха;
3⃣   нормализира ферментативната и секреторната активност на стомашно-чревния тракт;
4⃣   отстранява киселините и подуването;
5⃣   предпазва от увреждане лигавицата на стомаха;
6⃣   подобрява работата на стомаха, задстомашната жлеза и червата;
7⃣   успокоява раздразненията на стомашно-чревния тракт, премахва гаденето.
 
Препоръчва се при:
• Храносмилателни разстройства,
• Гадене и киселини,
• Повишено образуване на газове,
• Нарушена функция на панкреаса и червата,
• Възпалителни процеси в стомашно-чревния тракт,
• Висок риск от развитие на гастрит и язвена болест.
Всяко драже съдържа сбора от полезните вещества на всяко едно от растенията и плодовете по долу:
 
ЛЕЧЕБНИ СЪСТАВКИ В ПОМОЩ ЗА СТОМАШНОЧРЕВЕН ТРАКТ:
 
Морков
Морковите съществуват от хиляди години и са един от най-изследваните зеленчуци. Те са известни със своите здравословни и лечебни свойства.
Проучванията предполагат, че заради каротеноидите, морковите помагат за профилактика на рака, включително рак на белия дроб, колоректален рак и левкемия. Те също така помагат за подобряване на зрението, регулиране на кръвната захар, контрол на кръвното налягане и укрепване на имунната система.
Морковите съдържат витамини като витамин А, витамин С, витамин К и минерали като калций, магнезий, фосфор, калий, натрий, цинк и фолати.
 
Морски зърнастец
Първо, плодовете на морски зърнастец и споменаването на употребата му отиват в Китай преди около 1200 години. Това растение е родом от Китай, а Тибет намери път към Русия и Европа. Това е едно от важните растения в традиционната руска билкова медицина.
Според различни проучвания всички части на морски зърнастец изглеждат биоактивни. Морската зърнастец е чудесен колективен източник на флавоноиди. Морските зърнастец имат впечатляващо съдържание на витамини като витамин С, А и В-комплекс. Също така съдържа ненаситени мастни киселини, които проникват лесно в кожата. Предварителните изследвания сочат, че морският зърнастец може да помогне за защита на сърцето, да насърчи заздравяването на рани и изгаряния, да подобри външния вид на кожата и да поддържа здравословното храносмилане.
 
Алое вера
Проучванията за употребата на алое при специфични състояния показват, че когато се прилага локално, може да помогне за намаляване на периода на оздравяване при леки изгаряния и рани.
Алое вера притежава множество лечебни свойства. Отдавна се използва както за лечение на гастрит, така и за неговата профилактика. Гастритът се причинява от лошо храносмилане. Алоето помага за регулиране на храносмилането и предпазва от бъдещи проблеми.
Когато се комбинира с лекарство против акне по лекарско предписание, то може да подобри външния вид на кожата и да намали зачервяването и сърбежа на кожата при лек и умерен псориазис. Алое помага за намаляване на времето за заздравяване на устните лигавици. Също така, ако се приема перорално, това може да помогне за облекчаване на запека.
 
Лайка
Лайка е една от древните билки, използвани като лечебно средство в целия свят. Билката е известна с лечението на различни здравословни разстройства. Лайка е една от най-популярните билки в козметичната и козметичната индустрия.
Лайката е прекрасно средство при различните стомашни инфекции и възпаления. Притежава силен антисептичен ефект, който се дължи на етеричните масла бисаболол и хамазулен. Тези вещества изчистват всевъзможните микроби от стомашно-чревния тракт, нормализирайки неговата работа.
Предварителните и клинични изследвания установяват, че лайка може да помогне за намаляване на възпалението, облекчаване на менструалните спазми и мускулни спазми, подобряване на съня, насърчаване на здравата сърдечно-съдова система, подобряване на външния вид на кожата и намаляване на стомашно-чревната болка, включително хемороиди. Съдържа много терпеноиди и флавоноиди.
 
Блатен тъжник
Филипендула или ливадно сладко растение се среща в голямо разнообразие от европейски региони, Азия и Северна Америка. Той се използва за своите лечебни свойства от векове и считан за една от най-свещените билки за келтските друиди. Цветята и корените на това растение са известни с лечебните си свойства. Преди много векове това растение се смяташе за отличното лекарство за умерена болка и главоболие заради салициловата киселина, намираща се в филипендула.
Блатен тъжник е ефикасен при трофични язви, за понижава не на температурата и премахване на възпаленията. Помага при стомашни неразположения и заболявания на седалищния нерв. В листата му има танини, флавоноиди, рутин, кварцетин и други полезни вещества.
Предварителните проучвания показват, че филипендулата може да помогне за намаляване на възпалението, артрита и болките в ставите, да стимулира храносмилането, да намали симптомите на настинка и да улесни дишането. Също така цветята могат да притежават антибактериални свойства и да имат антиоксидантна способност.
 
Женско биле
Женското биле е едно от по-малко проучените растения чрез клинични изследвания. Но лекарствените му употреби отиват при ранните египтяни. По-късно коренът се превърна във важен лек в Китайска медицина.
Въз основа на естествени лекарствени доказателства показват, че женското биле може да помогне при хранителни отравяния, стомашни язви и киселини. Едно проучване установи, че женското биле потиска растежа на токсичните бактерии H. pylori, поради имуно-стимулиращите свойства на глициризиновата киселина, съдържаща се в женско биле. Също така може да помогне за прочистване на дихателната система, намаляване на стреса и защита на зъбите и кожата.
 
Рикитник
Рикитникът е едно от най-полезните растения в света. То е пълно с витамини A, C, H, PP, E, B1, B2, B3, B6, B9. Съдържа захари, белтъчини, танини, пектини, органични киселини, фитонциди. Плодчетата му съдържат микро-макроелементи, желязо, калций, магнезий, натрий, калий, фосфор. В корена му има серотонин – „хормон на щастието“. Ракитникът се използва при гастрити и язвена болест.
 
👉 Ползи
ICE е стратегическа формула от пълноценни хранителни съставки, които подпомагат:
🔘 нормалното храносмилане*
🔘 успокоява временен стомашен дискомфорт*
🔘 естествената чревна флора*
🔘 естествената гастроезофагеална реакция*
🔘 естественото изпразване на червата*
 
100% природни, несинтетични съставки
• 30 дражета – 2 блистера по 15 дражета в опаковка 
• Сертифициран от ISO
• Сертификат Кошер
• Сертификат Халал
 
 Cбор
Лайка matricaria recutita, женско биле glycyrrhiza glabra, блатен тъжник filipendula ulmaria, алое вера aloe vera, морски зърнастец, моркови.
 
 Състав
Глюкозо-фруктозен сироп, захар от захарно цвекло, ароматизанти «Мента», масло от мента.
 
 Хранителна стойност:
Дневна доза: 1 драже
Дражета в опаковка: 30
Количество в едно драже: %DV %VD
Калории 6
Въглехидрати 2г 1%*
Общо захари 1г †
Включва 1г добавени захари 2%*
*Дневните стойности се базират на 2000 калории на ден.
†Дневната стойност не е установена
 
👉 Препоръчителен прием:
Акумулиращото драже е хубаво да се взима в сутрешните часове, за предпочитане от 7:00 до 9:00. Дражетата се държат под езика, докато се разтворят напълно. По този начин се повишава ефективността на усвояване на дражето, тъй като активните компоненти започват да работят още в устната кухина. Чрез лигавицата те бързо навлизат в кръвния поток и се разпространяват по целия организъм, което води до незабавен ефект.
 
🍀 Ако искате да научите повече за тези кристални дражета и за останалата гама на APL GO се свържете с мен на ЛС, както и да научите повече за възможностите на Компанията APL
 
Открийте силата на кристалните дражета и иновативната технология ACUMULLIT SA - акумулация на силата на природата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар