Компания Орифлейм и APL на едно място!

APL

Follow Us

Търсене в този блог

13.12.2018 г.

Модни предпочитания според зодията


Овен
Независимо дали отиват на купон с приятели, на романтична среща или пък на обяд с делови партньор, представителите на тази зодия обичат да имат в облеклото и аксесоартите си нещо с по-дръзки цветове: огненочервен шал или оранжева чанта например. Овните обичат да приковават погледите към себе си и затова залагат на огнената гама: червено, оранжево и фуксия. Освен това те са лидери по природа и ако не са облечени в представителен костюм, ще заложат на спортното облекло и аксесоари, отговарящи на тяхната енергичност. Зодията се асоциира с главата, затова подходящи акценти са очила, шапка или диадема.

Телец
Чувствените Телци обичат съчетанието на лукс и комфорт. Представителите на тази зодия предпочитат приятни естествени материи като коприна, лен, бамбук и др. Телците залагат на класически цветове и кройки, които никога не излизат от мода. Представителите на тази зодия не биха се поскъпили да платят за по-фина изработка или по-качествена материя. Тази зодия се асоциира със зоната на врата и гърлото, затова е добре да ги подчертава с изискан шал, обици или колие.

Близнаци
Игривите представители на тази зодия обичат да експериментират с модата. За тях са подходящи ярки цветове, забавни десени и интригващи модели, които да съответстват на виталността им. За Близнаците е разумно облеклото да е подходящо за различни случаи-да може да се носи, както в офис, така и на вечерно парти с приятели. Дрехите трябва да им осигуряват комфорт и свобода на движенията, без да са спортна екипировка, разбира се. Зодията се асоциира с рамененте и ръцете, затова може да блеснете с часовник, пръстен или блуза, която разголва рамото.

Рак
Силно емоционалните представители на тази зодия се обличат обикновено спрямо настроението си, а то се мени често. Иначе, характерно за Раците е да предпочитат класически модели, както и неща, които имат някаква сантиментална стойност за тях. Харесва им да пазаруват от магазини, които не са прекалено скъпи и от такива, които предлагат винтидж изделия. Раците залагат на цветовете, които напомнят водата: синьо, зелено, сребристо, както и на издръжливи материи, като естествена кожа-за обувки и чанти например.

Лъв
Дръзки и драматични по природа, представителите на тази зодия избират дрехи, които носят ясно послание. Те обичат да носят дизайнерски дрехи, ярки цветове, отчетливи десени. Лъвовете определено се интересуват от мода и когато харесат нещо, са готови да платят и огромни суми, за да го имат. За да подчертаят зодиакалната си мощ, за Лъвовете са подходящи цветовете, които напомнят на слънцето: жълто, златисто, червено, оранджево. Те спокойно могат да избират и по-дръзки модели, защото те подхождат на силно изразената им индивидуалност. 

Дева
Представителите на тази зодия са много изискани и избират старателно елегантни модели, които не са прекалено натрапчиви. Те са почитателите на класическите форми и десени и полагат много усилия в избора и съчетаването им. Практичните Деви предпочитат дрехите им да са функционални и да могат да ги използват, както за служебни ангажименти, така и за среща с приятели. Девите се чувстват най-добре в по-приглушени цветове като гълъбовосиво, лавандулово, маслиненозелено, но си заслужава понякога да изненадват околните с по-дръзки нюанси. 

Везни
Тези зодиакални пресдтавители се стремят да правят винаги прекрасно впечатление. Тъй като това е зодията на баланса, Везните чудесно умеят да съчетават уклона си към по-творчески решения с естествено вроденото им чувство за стил. Тъй като това е и един от най-романтичните знаци, обичайно представителите му харесват красиво падащи тъкани или модели, които разкриват тази черта от характера им. Освен това, Везните обичат да носят артистични или неочаквани аксесоари във вид на обувки или бижута.

Скорпион
Представителите на тази зодия са енигматични и обичат да експериментират с външния си вид, така че да пораждат леко недоумение у околните. Много Скорпиони се придържат само към червеното и черното-загадъчни и страстни нюанси, но пък тъмно лилавото, синьото и зеленото също могат да доведат до търсения от Скорпионите ефект. Те предпочитат изпробвани модели и кройки и не се увличат лесно по модни тенденции. На Скорпионите отиват и провокативни неща като кожени панталони, кадифени чокъри, гривни с шипове и др. 

Стрелец
Авантюристичните и атлетични представители на тази зодия обикновено трябва да са готови за всякакъв вид компания и това се отразява на стила им. В обичайното облекло за тази зодия може да са дънките, ризата и плетената жилетка или пък широки удобни панталони и туристически обувки. Също така гардеробът на Стрелците може да е пълен с дрехи в етно стил и аксесоари от цял свят. Зодията се символизира със зоната на бедрата и затова не е странно, че нейните представители обичат да си показват краката в къси поли и нарязани джинси.

Козирог
Представителите на тази зодия са по-скоро консервативни при избора си на облекло. Тъй като са амбициозни и донякъде авторитарни, Козирозите обикновено се стремят към външен вид, който да внушава власт и успех. Те се чувстват и изглеждат най-добре в земни тонове, както и в луксозни естествени материи като коприна, лен, вълна. Изисканата елегантност, към която се стремят Козирозите, може да бъде постигната добре с тъмносиво, лилаво и черно. Не бихте прахосали състояние за дрехи, но все пак предпочитате качествени, стилни и трайни материи и модели.

Водолей
Когато става дума за мода, Водолеите попадат в два лагера: или изобщо не се притесняват за такива неща като мода, понеже има и толкова много други, по-важни неща в живота, или обичат да предизвикват с необичаен вид и изненадващи аксесоари. Водолеите могат драматично да променят външния си вид само за един ден, ако решат и то търсейки неща и съчетания, които да не могат да бъдат повторени от някой друг. Общото за всички Водолеи е, че са загрижени за екологията и избират изделия, които са екологичи или са произведени от фирми, които даряват за важни каузи. 

Риби
Нежно падащи материи в елегантни нюанси на синьо, зелено и сребристо са тъканите и цветовете, предпочитани от повечето представители на тази зодия. Мистичните и романтични Риби обичат красиви и леко приказни дрехи, както и ръчно изработени елементи от дизайнери и художници. Рибите обичат да се заиграват с модните тенденции и често променят стила си. Тази зодия се асоциира със зоната на краката и затова нейните представители си падат много по обувките. 

Източник: Списание Журнал за жената - Астрология

Няма коментари:

Публикуване на коментар